Business

EDIAS Software International BV is nu ruim 50 jaar uw betrouwbare partner voor het leveren van de meest geavanceerde software ontwikkelingstools. Door nauw samen te werken met onze partners in Europa en de VS, werken inmiddels duizenden grote en kleine bedrijven met een diversiteit aan maatwerk applicaties. We bieden de oplossing aan bedrijven die op zoek zijn naar een software oplossing die betrouwbaar en betaalbaar is, en flexibel genoeg om zich volledig aan te passen aan de bestaande bedrijfsstructuren, wat u in staat stelt uw klanten makkelijker en efficiënter te laten werken, en tevens klaar is zich aan te passen aan toekomstige veranderingen.

 

Ons doel is om u te voorzien van een oplossing die platform onafhankelijk is en een bewezen flexibiliteit heeft, aangewend in bijna elke industrie en voor bijna iedere specifieke behoefte. Hotel registratiesystemen, meet-en regeltechniek, CRM, ERP, logistiek en transport, vastgoed, reizen, enz. zijn enkele van de industrieën waar PxPlus haar krachtige omgeving heeft bewezen.

 

EDIAS Software International is uw directe contact voor hoogwaardige kwalitatieve, innovatieve software tools om betrouwbare, schaalbare en rendabele business applicaties te creëren.

 

Wij kunnen u en uw klanten helpen bij het ​​kiezen voor de beste technologie beschikbaar wat resulteert in een betaalbare, flexibele, en betrouwbare oplossing, afgestemd op uw specifieke behoeften.

 

Neem contact op met EDIAS Software International BV voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Inschrijven voor de nieuwsbrief? Klik hier.

     

© 2015 EDIAS Software International. All rights reserved. ProvideX® is a registered trademark of Sage Software Canada Ltd. © 2005-2018 PVX Plus Technologies Ltd. All rights reserved.