Innovaties fabrikant

PVX Plus Technologies

De technologische wereld van nu is constant onderhevig aan verandering; wat de ene maand nieuw is, is de maand erop gemeengoed, en de maand daarop zelfs verouderd. Dit biedt iedere applicatie ontwikkelaar een enorme uitdaging. Een pas ontwikkelde applicatie kan immers al verouderd zijn, voor u er klaar voor bent deze applicatie als product in de markt te zetten.  Pvx Plus Technlogies bewijst al meer dan 25 jaar het vermogen te hebben, zich aan te kunnen passen aan deze steeds veranderende wereld.

Met het gebruik van PxPlus, kunt u applicaties geschreven in de jaren tachtig, vandaag de dag nog steeds gebruiken in omgevingen waar u alleen van droomde toen u de programmacode voor het eerst ontwikkelde. Wij bieden u de applicatie ontwikkelaar. Een omgeving die niet alleen verandert en zich aanpast aan nieuwe omgevingen, zonder de logica van uw applicatie te moeten redesignen of te hercoderen, maar uw applicatie ook toekomstbestendig maakt voor toekomstige verandering.

Met meer dan 25 jaar ontwikkeling van de meest uiteenlopende business applicaties en duizenden installaties wereldwijd bewijst PxPlus een duurzame en toekomstvaste investering te zijn. Applicaties die ontwikkeld zijn met Unix of Linux kunnen vrijwel naadloos worden toegepast op het windows platform, internet of op uw smartphone.

Heeft u PxPlus al op Youtube gezien? Klik hier

PVX Plus Technologies

©Copyright 2005-2013

 

Century Software

Vereenvoudigde toegang Office Systemen

Professionals in de heden ten daagse moderne zakelijke omgeving vertrouwen op een in een netwerk gekoppelde collectie van desktop computers, printers, laptops en back-office servers, dat zij hun werk naar behoren uitvoeren. De mogelijkheid hebben om, gemakkelijk bestanden uit te wisselen, toegang te verkrijgen tot andere systemen, en het kunnen delen van gezamenlijke bronnen, is cruciaal.

 

TinyTERM werkt op een ruime hoeveelheid host systemen en servers, inclusief Unix, LinuX, DEC en HP, en het ondersteunt standaard internet protocols. Toegang krijgen tot uw zakelijke omgeving wordt nu simpel en efficiënt.

 

UNIX / Linux Access

Organisaties die gebruik maken van UNIX en Linux systemen kunnen erop vertouwen dat TinyTERM het gebruik van verouderde terminals ondersteunt, inclusief DEC VT420, VT220, VT102, SCO ANSI, en Wyse 60. TinyTERM’s terminal emulatie support voor vele populaire hosts, biedt organisaties de mogelijkheid een log assortiment van verzamelde softwareoplossingen van diverse leveranciers te vervangen voor 1 enkele, geïntegreerde, goedkope, makkelijk te onderhouden applicatie. Een applicatie speciaal ontworpen om in al uw zakelijke connectiviteit wensen te voorzien.

 

Enterprise Deployment

Standaardiseren op TinyTERM biedt u gemakkelijke en economische migratie van een afwijkend product, met enterprise-grade deployment management tools en integratie mogelijkheden biedt TinyTERM gebruikersgemak en een grotere flexibiliteit in de controle en aanpasbaarheid van een organisatorische uitrol. Geavanceerde integratie capaciteiten bieden flexibiliteit om het enterprise uitrol proces te beheersen en te managen. Maatwerk host toegang configuraties kunnen eenvoudig en automatisch worden doorgestuurd van zakelijke file servers naar een meervoud van desktops, en zijn tevens compatibel met Microsoft SMS en Altiris installatie mechanismen.

Print Management

Print management functionaliteiten geintegreerd in TinyTERM stelt de gebruiker in staat om printopdrachten te routen naar iedere beschikbare lokale of netwerkprinter. Printopdrachten kunnen ook als bestanden verwerkt worden en overal op het netwerk opgeslagen worden. Enterprise gebruikers kunnen de optie “custom settings and configuration for each printer or print job” selecteren.

 

File Transfer

TinyTERM werkt uitstekend met een ruime hoeveelheid host systemen en servers, en ondersteunt veel populaire bestandsoverdracht protocollen. Bestandsoverdracht ondersteuning in TinyTErm biedt gebruikers de mogelijkheid om bestanden in de hele organisatie over te dragen met behulp van gevarieerde protocols, inclusief FTP, WTERMCRC gecomprimeerd, en standaard ASYNC protocollen inclusief X, Y, en Z Modem.

 

Heeft u vragen, raadpleeg hier de: Knowledge Base of neem contact op met de afdeling verkoop, stuur uw mail naar: sales@edias.com

 

Direkt gratis testversie downloaden kunt u hier: Free 14-Day Evaluations

     

© 2015 EDIAS Software International. All rights reserved. ProvideX® is a registered trademark of Sage Software Canada Ltd. © 2005-2018 PVX Plus Technologies Ltd. All rights reserved.