Fabrikanten

PVX Plus Technologies

PVX Plus Technologies is toegewijd om applicatie ontwikkelaars te voorzien van softwarematig gereedschap dat ze nodig hebben om in te kunnen blijven spelen op de steeds veranderende wereld van de technologie. De primaire focus van PVX Plus Technologies is het ontwerpen, ontwikkelen, en distribueren van de, rijk aan functionaliteiten, en platform onafhankelijke ontwikkelomgeving: PxPlus Development Suite.

Al meer dan 25 jaar is de oprichter, Michael King, de visionair achter de ontwikkeling van het product. Samen met een staf, bestaande uit zeer ervaren technische professionals met achtergrond op verschillende gebieden van de computer-industrie, zijn ze toegewijd aan het leveren van de cutting-edge technologie die klanten van ze verwachten.  De combinatie van jarenlange ervaring en toewijding om u te voorzien van de beste applicatie ontwikkelomgeving, draagt bij aan een betrouwbare partnerschap waarop u kunt rekenen voor de toekomst.

PVX Plus Technologies streeft ernaar bij te blijven bij de technlogische veranderingen, de business basic markt en nieuwste technologieën, Dus als het gaat om uw applicatie, “schrijf uw applicatie eenmalig en gebruik het overal”.

PVX Plus Technologies historie

EDIAS Software bedankt Pvx Plus Technologies voor het verstrekken van tekst en documentatie.

 

Century Software

Century Software ontwikkeld, verkoopt en ondersteunt geavanceerde web-to-host en desktop netwerkoplossingen voor de wereldwijde markt. De producten bieden een superieure terminal-emulatie en “network file sharing” technologieën die particulieren en bedrijven helpen een brug te slaan tussen ongelijke besturingssystemen om zo bestaande gegevens vanaf elke locatie, op elk gewenst moment te kunnen openen. Met behulp van standaard Internet-technologieën, bieden TinyTERM producten van Century Software intuïtieve gebruikersinterfaces en krachtige tools om toegang te verlenen tot UNIX-en IBM-host data en applicaties voor vrijwel iedereen.

Century Software, met het hoofdkantoor in Salt Lake City, Utah, werd opgericht in 1985 en verkoopt voornamelijk via two-tier distributie in de Verenigde Staten en aangestelde distributeurs in meer dan veertig landen. Century Software is een besloten vennootschap.

     

© 2015 EDIAS Software International. All rights reserved. ProvideX® is a registered trademark of Sage Software Canada Ltd. © 2005-2018 PVX Plus Technologies Ltd. All rights reserved.